Notify Message
Forums
#6005933 Apr 22, 2012 at 10:56 PM
1 Post
Heisann!

Jeg heter Christian. Jeg er en 17 år gammel gutt (blir 18 år til sommeren), som bor i en liten by like utenfor Oslo, i Norge. På fritiden liker jeg å spille dataspill (for det meste WoW), være med venner og familie.

Jeg har spilt WoW i ca. 4 år (begynte derfor i midten av TBC). I løpet av disse årene har jeg spilt gjennom flere classes, blandt annet; Paladin, Rogue, DK og Warrior. Mine raiding erfaringer kommer fra Warrior DPS perspektiv. Jeg har raidet som DPS Warrior siden begynnelsen av ICC tiden og til nå.

Selv har jeg spilt på Talnivarr (ved navn Fever), og det er så klart herfra jeg kjenner dere ^.^ Jeg valgte i nyligere tid å flytte min Warrior til Grim Batol, grunnet det lave populariteten på Talnivarr, hvor jeg byttet navn til "Gemt". Da jeg oppdaget at dere hadde flyttet til Grim Batol, ble jeg svært overrasket!

Jeg har valgt å søke en social spot til "Ress Plz" for å dele erfaringer, gjøre achievements, være sosial og evt. delta i ALT-raids, om anledningen byr seg så klart! :-)

Takk for at du/dere leste søknaden min!

Mvh,
Gemt.
+1
#6029756 Apr 26, 2012 at 07:22 PM
Officer
459 Posts
Hej och förlåt för att du har fått väntat länge på svar.

Du har en spot som social om du fortfarande är intresserad!
LOL I TANK FOR DICTATE
+0
Page 1
Add Reply