Notify Message
Forums
#6961105 Nov 10, 2012 at 01:21 AM
Zajzi
Hej, har precis migrat hit och fick höra från en av era medlemmar att ni rekryterar rogues, vilket gjorde att jag hamnade här :)

Personlig information:

Jag heter Filip, är 19 år och bor i Norrköping, Sverige! Har spelat överlag sen jag var liten grabb vilket är min huvudsaklige hobby, utöver WoW och datorn är jag för tillfälllet arbetslös vilket ger mig enormt mycket fritid, även om detta kommer att ändra på sig så kommer jag fortsätta spela och sträva för att progressa i PvE. Jag har för tillfället 8mbit Telia med dator från Heat-Gaming (för er som inte vet, ett datorföretag som specialiserar sig inom gaming) med oerhört bra komponenter, så utrustning är ingenting jag saknar för att spela felfritt.

Din karaktär

Jag kör Gnome Rogue, med Assassination spec, även om jag har svärd för combat. Anledningen till gnome är för att jag även spelar en del PvP, även om jag inte börjat allt för seriöst med det än, vilket gör gnomes racial oerhört bra. Även expertise bonusen på svärd och daggers är något jag gillar både inom PvP och PvE då jag kan reforga/gemma annat istället för 1% mer expertise.

Jag försöker gemma agility till max och reforga vad jag kan till mastery, detta för att det är i princip de bästa statsen en assassination rogue kan använda, skulle jag köra combat kör jag agility & haste som mainstats.

Jag har för tillfället skinning & LW som proffessions, men jag har inte skillat upp LW till max än pga guldbrist, något jag åtgärdar för tillfället då jag vill ha 500 agility enchanten på bracers vilket är en, enligt mig, av de bättre en rogue kan ha, utöver JC.

Min rotation brukar likna denna:

Stealth > Mutilate (2 Free Combopoints)
Slice N Dice
Mutilate (2 CB)
Rupture
Vendetta + Shadowblade
Mutilate => 5 CB => Envenom

Sen försöker jag hålla Envenom buffen uppe hela tiden samtidigt som jag låter rupture ligga på under hela fighten. Detta då envenom-buffen är vad som ger en rogue den absolut bästa DPS-boosten som assassination. Något annat jag använder mig flitigt av är Feint, då jag även glyphat den, dels för att det finns oerhört många AoE boss-fighter, vilket underlättar oerhört för healers när en av spelarna tar 50% mindre skada.

Glyphs: Feint (Längre), Vendetta (Längre men 5% mindre dmg), Sprint (30% snabbare, detta pga rörliga bossfighter)

Jag tar självklart alltid med mig buffmat & flaskor samt prepottar till diverse raids för att få ut det maximala. Jag använder mig av DBM, Omen, Recount samt Rogue Powerbar, för att kunna lättare hålla koll på envenom buffen.

Jag har även en alt, Blastloicks, en warlock jag gearar för tillfället mest för skoj, men som börjar få dugligt gear.

Här är en screenshot på hur mitt UI ser ut:
http://i47.tinypic.com/1ny8b5.jpg
Raiding information:

Det jag raidat är följande:


TBC
Karazhan Clear
Gruul's Lair Clear
Magtheridon's Lair Clear
Serpentshrine Caverns Clear
Tempest Keep Clear
Mount Hyjal Clear
Black Temple Clear (Förutom Illidan, som dog 1 vecka efter att jag slutat med WoW, tog han dock till några få %)

WOTLK
Naxxramas Clear
VoA Clear

Detta var allt jag körde pga fokus på PvP med frostmage, något som gick någorlunda väl då jag tog 2k+ i vissa brackets.

I cata körde jag knappt då jag inte såg spelet lockande, vilket gjorde att jag uppenbarligen inte hann och pröva några raids från expansionen.

MoP
Mogu'shan Vaults Clear (Som Raidleader)
Första bossen i HoF (Som Raidleader)

Detta körde jag under olika perioder, jag lirade med en guild jag ej minns namnet av under första halvan av min TBC-karriär, där vi var några av de första på servern (Horde @ Dentarg) att döda Vashj, efter vi dödade bossen bestämde jag mig för att migra till mina vänners server, Bloodscalp, där jag efter en månad ungefär joinade Prophecy, där jag dödade resterande som visas på min raid-progress. När jag slutade kom även Sunwell Plateu ut några veckor senare, vilket guilden jag spelade i tog ett flertal bossar i.

Nu i MoP bestämde jag och mina vänner oss för att starta upp en kompisguild där vi skulle cleara så mycket som möjligt, något som inte gick som planerat då ett flertal slutade spela, vissa slackade och var oerhört omotiverade vilket resulterade i att jag satt och styrde upp en hel guild själv på en server där det finns en oerhört stor mängd guilder med halvdan progress, vilket gav dåligt med recruits. När två av våra coremembers som faktiskt var bra bestämde sig för att sluta spela med guilden och joina annat så fanns det ingen motivation längre vilket gav upphov till disband, och detta har gjort att jag söker mig hit!

Nu har jag kommit tillbaks för att jag ser både PvP samt PvE:n lockar, något jag tappade lusten för i slutet av TBC samt nästan direkt i Cata.

Vad jag ger er guild är en Rogue men nästintill 100% attendence som gör sitt yttersta för att få ut maximal DPS, då jag tillbringar mycket tid på diverse hemsidor som Elitistjerks, Icy Veins, Shadowcraft samt konverserar med andra rogues för att få ut det bästa. Jag läser även alltid på inför bossfighter och har inget som helst problem med 3 timmars rent wipande! (Efter att ha progress-raidat på Kael'Thas klarar man av wipande som aldrig förr :D) Även om jag inte kan joina varje dag då det faktiskt finns en del events IRL som även där måste attendas så försöker jag raida så mycket som möjligt.

Vad jag hoppas på att få ut av er är en guild med sköna personer som vet vad dom gör och gillar att progress-raida för att pusha den nya contenten så mycket som möjligt.
+0
#6961128 Nov 10, 2012 at 01:27 AM
Zajzi
+0
#6961238 Nov 10, 2012 at 02:10 AM
Member
151 Posts
Tack för din oerhörda apply Filip :-)
Frågor kommer.
PANDAMONIUM
+0
#6961255 Nov 10, 2012 at 02:16 AM
Officer
459 Posts
Jag heter Filip, är 19 år och bor i Norrköping

- Thumbs up!
LOL I TANK FOR DICTATE
+0
#6968436 Nov 11, 2012 at 11:24 PM
Officer
459 Posts
Frågestund!

Har din guild använt sig av WoL (i så fall länka)?
Kan du länka dina tidigare mains från armory?

Vi känner väl lite spontant att din experience inte är i närheten av oss andra.
LOL I TANK FOR DICTATE
+1
#6968863 Nov 12, 2012 at 01:13 AM
Zajzi
Nej tyvärr har jag inte några WoL, kan väl dra ihop en pug till HoF/MSV och slänga upp bilder på logsen om det är krav på.

Jag förstår att ni anser att erfarenhet saknas, då jag faktiskt endast plöjt igenom TBC och fokuserat på annat under de andra expansionerna, men jag tror inte det är ett problem med tanke på hur (enligt mig) lika oerhört många bossfighter är, jag har grunderna för PvE från mitt hardcore-raidande i TBC vilket gör att jag anpassar mig snabbt till nya fighter och bossar, det var topguilder på servrarna och inga slack-guilder som gled in och tog ett par bossar utan att ens klara attunen jag var med i under tiden.

Mina andra mains är följande;
TBC: http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/Saegwyn/advanced
Wotlk: http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/Wizzei/advanced
Cata (Spelades ungefär 1 vecka): http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/Droodzorr/advanced

Körde en del rogue innan, men inte som main.
+0
#6973424 Nov 13, 2012 at 12:44 AM
Zajzi
Blev precis acceptad till Pieces så måste tyvärr dra tillbaks min apply!

Tack för er tid att läsa igenom min apply dock! Lycka till!
+0
Page 1
Add Reply