Notify Message
Forums
#7070199 Dec 05, 2012 at 11:54 AM
Owlèn
Personlig information:

- Namn: Robert

- Ålder: 19 år(snart 20)

- Kön: Man

- Nationalitet: svensk

- Kort information om dig själv: somsagt, heter Robert, är 19 år gammal och bor i stockholm. På fritiden brukar jag hånga med polarna samt att jag älskar att sporta! förtillfället håller jag på med innebandy! Jag gick ut gymnasiet i somras, och jag pluggade samhälle ekonomi.

- Dator och Internetuppkoppling.

Är inte så insat i dator delar etc.. men vet att jag har en duglig dator( ska nog köpa en ny). och mitt internet funkar bra, inga dc..

- Kopplingar till guilden. (Känner du någon? Hur hittade du oss?)

Känner tyvärr ingen i guilden, men skulle gärna vilja lära känna:) hittade er på wowprogress, där det stod att ni sökte dps( balance druid), så jag tänkte, lets give it a try:)

--------------------------------------------------------------------------------

Din karaktär: (Motivera! Varför har du valt den klassen?)

Min karaktär är en balance druid!, jag valde det för att balance druid har alltid hållit hög klass om man vet hur man spelare dem, dem har inte blivit jätte nerfade ngn gång, inte vad jag kan minas.. och jag började spela i TBC.

OBS: Vi kräver i princip någon form av log oavsett specc (även tanks).

Tyvärr har jag ingen log:((

Kom även ihåg att motivera varför du t.ex. gemmat på ett visst sätt eller spelar på ett visst sätt.

- Klass/Ras. Nightelf druid

- Spec/Glyphs. Balance druid

1 TR: Feline Swiftness. Anledning: det var den som jag tyckte gav mest benefits på encounters, alltid bra att springa lite fortare för att undvika onödig skada:)
2 TR: Nature's Swiftness. Anledning: gör så att ett antal av mina spells blir instant. vilket betyder att jag kan instant heala mig(som en HS om det behövs), samt att jag kan instant CR. kan även göra instant cc om det behövs.
3TR: Typhoon: anledning: på ett par encounters behövs det slows på adds, och då är typhoon ett bra alternativ. kunde ha tagit mass entanglement, men den har 2 min cds, och typhoon endast 20, så kändes bästa att köra med typhoon.
4TR:Incarnation: anledning: en otrolig dps increas och ett defenetivt val för alla balance druids;)
5TR: Ursol's vortex: anledning, samma som typhoon, bra när adds behövs slowas.
6TR:Nature's Vigil.anledning: Den ger en dps increse, samt att varje damage jag gör, blir en del av damagen till healing vilket kan vara en liten hjälp redan när det kommer till intensiv healing.

Till mina glyphs: efter som att blizz har tagit bort alla "benefitial" glyphs från spelet och enbart satsat på glyphs som ska ge spelaren en roligare spel tillvaro så har jag satsat på dess glyphs.

Glyph of rebirth: väldigt bra under raids då man CR och spelaren får fullt liv. slipper healers spendera manan på att heala upp han/hon till fullt hp.

Glyph of stampede: också bra under raids, då jag slipper vara i cat form när jag gör denna, vilket gör att jag kan använda denna i situationer då man behöver speed increase för att undvika skada.

Glyph of the moon beast: gör så att jag kan casta ett antal spells medans jag är i moonkin form, ex: rebirth, healing touch, revjunation, tranq.

Glyph of the stag: inget som är bra under raids, men mest för skojjs skull:)

Glyph of grace så man tar mindre falling dmg, kan vara bra under encounters då man blir uppkastad av ngn anledning:)

Glyph of stars: ger en mer cool look för moonkin form!- Gear/Gemming. När jag fixar gear så förslker jag så fort som möjligt gå för hit cap(15%). och efter det går jag för 5273 Haste Rating,vilket gör att mina dots får 3 extra ticks.. dock, när jag får 4-set bonusen så kan jag gå ner till 3706 Haste Rating eftersom att min 4-set bonus ger mig 3 extra ticks. och sedan satsar jag på crit som är min second bäst stats: Intellect > 15% Spell Hit (Hit | Spirit) > Haste (Breakpoint) > Crit > Mastery

När det gäller gemmandet så är det inte som förut med balance druid, då man försökte gemma så mkt intellect som möjligt, nu gemmar alla crit för att det maximerar dps mer. så jag försöker också göra det så gott som det går.

- Professions: Mina proffesions är Herb och JC: Valde JC för att jag får dem där 2 extra epic gemsen(320*2=640 int), samt att jag kan göra mina egna gems:)
Herb valde jag för att jag får en liten CD som ger mig 2,8khaste, vilket är en liten dps increase.. dock funderar jag på att byta den till något som är bättre, leatherworking, eller enchanting..


- Logs

- Hur du spelar under ett encounter. (Rotation etc, beskriv gärna olika situationer och ge exempel. Är det någon punkt du ska lägga extra kraft på är det den här.)

När det gäller rotationen för balance druid är det vikigt att hålla sina dots uppe hela tiden. så när jag börjar på en boss så har jag alltid 25% från solar ecplise. så när jag gör en starsurge så går jag in i ecplise direkt. Men jag börjar med a pre pota, lägger upp dots, drar en starfall, Herb CD, starsurge ( kommer in i solar ecplise, aktiverar Incarnation samt Nature's Vigil och börjar köra wrath.. när solar ecplise är slut, alltså min mätare står på ca 0, då aktiverar jag celestial alignment( när jag poppar denna blir min starfall off cd) så jag popar starfall samt en sunfire/moonfire( spelar ingen roll när jag är under denna effekt vilken av dem jag gör, båda kommer på bossen när jag gör 1 av dem. och beroende om man har en mage i raiden och kör symbiosis på han/hon så får jag mirror image.. då popar jag den i början med incarnation och nature's vigil. och sen börjar min rotaion som vanligt... dot, wrath till lunar, starfall, starfire tills solar eclipse, refresh dots. samt att jag alltid använder starsurge när den är off cooldown.

- Hur du förbereder dig för en raid (både in-game och irl).

för det mesta ser jag till att jag har allt jag behöver för raids, food, flask, pots. så att det räcker för hela raiden. irl så föröker jag bli klar med alla aktiviteter under dagen, gymma och allt där till:)

- Referenser (Finns det nån som kan ge ett gott ord för dig?)

inte i eran guild, däremot har jag spelat med några i project hollywood, dock inte under mop utan i cata.

- Alts?
har en warrior som heter glajjan... inget speciellt, lvlade upp den till 90 för att farma mining:P inte satsat så hårt på den.

- Macros/Addons?


Addons: DBM, bartender, grid,moveanything, samt några som inte är så vikigta för raids.

- UI Screenshot (Gärna från en raid)

Vet hur man gör screen shot, men inte hur man laddar upp det här:(( får gärna hjälpa:)


--------------------------------------------------------------------------------

Raiding information:

- Föregående guilder du varit i (varför du lämnat).

har varit med i en massa guilds på olika servers.. bloodscalp: evil eye. Varför jag slutade där, böt server till ragnaros.

ragnaros: där spelade jag med dem från project hollywood, kommer inte ihåg namnet på guilden dock:( varför jag slutade där... tröttnade på spelet ett tag.

Grim batol: the eagle claw, gjorde en egen guild för att se hur det skulle gå fick 6/6 MV och 2/6 HoF, sen slutade alla och guilden slutade raida.

och en massa andra små guilder som var mest för skojjs skull:)

- Vad skulle du få ut av att komma till oss? Nya erfarenheter hoppas jag, träffa nytt folk. jag tror jag skulle kunna få ut en massa saker, bara det att jag inte kan komma på ngra andra just nu, men dem finns där:)

- Vad skulle vi få ut av dig? en trevlig och social kille som älskar att raida. det är därför jag spelar wow, för att bevisa till folk att jag faktist vill och kan. och förhoppningsvis får ni ett gott skratt också:)

- Din experience (gärna längre tillbaka än Cataclysm).

körde pvp Under TBC då jag började spela wow. Sen kom Wotlk och jag startade denna karaktär.

Raidade allt från naxx till LK körde däremot inte ulduar:( lite tråkigt faktist, verkade som en roligt raid:)!

Under cata så körde jag bot, tot4w,bwd (alla på normal), några försök på hcs. Sen kom FL och jag clearade 7/7 normal och 6/7 Hc efter några nerfs tror jag. jag slutade köra efter FL och kom tillbaka i slutet av cata då DS stog på listan. kom med i ngn pugg som gjorde 8/8, men thats it, inge hc för mig då:(

Och nu är MoP här! då har jag lyckats skrapa ihop denna progress 1/6 hc MV, 2/6 HoF,1/4 Endless spring!

- Övrig experience (erfarenhet av din klass, PVP eller annat som inte är listat ovan).
Inget som jag kan skryta över direkt:P inget som är värt att nämna.

- Aktivitet. (Försök vara ärlig, vi gillar inte om du påstår att du alltid kommer kunna vara med och det sedan visar sig att du missar en raid i veckan)

som jag skrev på personlig info så spelar jag innebandy, inte på elit nivå, men 2 dagar i veckan + 1 match varanan helg. samt att jag gymmar. försöker gymma dem dagarna då jag inte spelar innebandy. men gymmadet ska inte störra raidandet. och hoppas att inte min innebandy gör det heller!

Hoppas jag har fått med allt nu! om ni har några frågor är det bara att skriva här eller skriva till mig in-game!

Så hoppas jag på positiv respons!:)

Mvh
Owlèn

+0
#7071332 Dec 05, 2012 at 05:35 PM
Member
48 Posts
http://eu.battle.net/wow/en/character/grim-batol/Owl%c3%a8n/advanced

antar att det är du?

Och du kan använda dig av imgur.com för att ladda upp dina screenshots, det är rätt enkelt även om man är tekniskt okunnig, bara klicka på den stora "Computer" kanppen under upload images i spalten till höger, sen välja bilden i din screenshot folder och klicka på upload image, efter det får du en sida med länkar till bilden samt hur bilden ser ut. Imgur är nog bäst för du behöver inte registrera dig för att ladda upp och den ändrar inte storleken på bilden automatiskt till typ thumbnailsize

+0
#7071420 Dec 05, 2012 at 05:58 PM
Owlèn
Tack för hjälpen! ska fixa det på en gång!:)
+0
#7071604 Dec 05, 2012 at 06:41 PM
Owlèn
http://imgur.com/CqGV0

sådär, jag tror att jag har fixat det nu^^
tog dock 1 timme eller så:D

mvh

Owlèn
+0
#7085009 Dec 08, 2012 at 08:52 PM
Owlèn
Hejsan!

skulle bara meddela att jag har hittat en annan guild( en polares) och att jag där med drar tillbaka min apply! men vill tacka för att ni la tid på att läsa min apply!

Lycka till med fortsatt progress!

Mvh
Owlèn
+0
Page 1
Add Reply