Notify Message
Forums
#7085976 Dec 09, 2012 at 02:05 AM · Edited 7 years ago
Trial
2 Posts
Personlig information:
Heisann! Mitt navn er Dagfinn Haugstvedt, 29 år - og studerer for øyeblikket radiologi på universitetet i Tromsø - Norge. Om man ska beskrive seg selv.. Tja, vil nok si at jeg er en rolig og grei kar. Er vel ikke den som roper høyest på vt. Min gaming karriere startet med CS, tror det var rundt beta 7. Holdt på ganske lenge før man fikk interessen for wow. Og har vel aldri angret på det i ettertid! Outside av wow og studier går det mest i fotball, er også glad i å ta ei øl med noen venner.


Dator och Internetuppkoppling.
Pcn jeg bruker er stasjonær, og var kjøpt for ca ett år siden.
Socket-AM3 AMD prosessor 3.2 GHZ - 16gb minne - GeForce GTX 570 1280MB skjermkort. Wow flyter helt fint - tror aldri pc har vært noe issue at all når det gjelder lagg eller lignende. Har Nextgentel 25/5 som jeg heller ikke deler med noen. Har ikke verdens beste ms (ligger stabilt på ca 60) men funker greit.

Kopplingar till guilden?
Desverre så tror jeg ikke jeg har kjennskap til noen i ress plz. Men det er vel i bunn og grunn for at dere ikke har vært på grim batol så lenge. Har selv vært på GB siden TBC - med unntak av en kort transfer til executus.

Din karaktär:
Starta ikke med min current main i TBC. Det var en hunter som jeg ble fort lei av. Alle mine venner foreslo at jeg kunne levle en rogue. Siden de fleste irl buddys spillte rogues så fikk jeg tips og triks som var greit for en nybegynner. Roguen er vel den eneste karakteren jeg har spillt ett nogenlunde høyt nivå på - og en class jeg føler jeg behersker 100% uansett spec. Min maxing er noe jeg tar veldig seriøst og noe jeg kan sitte og holde på med lenge. (Selv om rogues er litt bortskjemt med shadowcraft)Klass/Ras.
Spiller for øyeblikket human. Rerolla pre mop launch fra worgen pga jeg visste det ble endel repfarming etc. Kommer til å vurdere å rolle pandaren men er også endel fights der human faktisk er ganske bra (wind lord for traps ol).

Spec/Glyphs.
Spiller combat for øyeblikket. Grunnen til det er ganske enkelt at det er endel cleave fights der combat er bedre enn assasination. Det er også forøvrig en litt mer krevende rotasjon og litt mer morro å spille. Men jeg spiller gjerne assassination på fights der pure single target dps er req. Om jeg skulle bytte mellom hver farm boss så hadde det blitt mye reforging og regemming.
Glyphs som rogue er heller ikke noe rocket science. Det er 1 glyph pr spec som er pure pve upgrade, altså adrenaline rush \ vendetta. Bortsett fra disse 2 kommer det litt an fra fight til fight - men jeg bruker generelt feint (siden det er en av de mest geniale spells som rogues har) og sprint for litt ekstra movement. Dersom man ska soake damage (feks på will) så kan man kjøre preparation i stedet for shadowstep. Men ellers kjører jeg alltid med shadowstep på fights der det er litt movement.

Gear/Gemming
Er ganske forsjellig fra spec til spec som rogue. Som combat er det yellow hitcap + expertise cap før man moser på med haste > mastery. 2x haste er bedre enn 1x agility - derfor gemmer man pure haste i yellow socets. Haste + hit i blue socets og haste + agi i red socets.

Har ikke vært så heldig med tier pieces (+ at vi hadde mange vanq users så måtte spre ut loot). Men er klart at 4set bonusen er veldig bra, sånn er det vel for alle classes ingame akkurat nå. Ideell bis setup blir 4 set med legs(om man får elite drop i terrace) eller med hands som offset. Har vel average 497 ilvl pr dags dato.

Armory; http://eu.battle.net/wow/en/character/grim-batol/Dofy/simple

Professions
JC \ LW. Er de 2 professions jeg har hatt siden wrath som begge gir gode pve benefits + noen gratis enchants på legs + wrists.

Logs:
Powerpuff pinglorna;
http://www.worldoflogs.com/guilds/231058/

Pieces;
http://www.worldoflogs.com/guilds/201679/

Aurora borealis;
http://worldoflogs.com/guilds/9878/
(Finns sikkert enda logs fra cataclysm)

Rotation;
Som combat dpser man ned sine cooldowns, derfor baserer rotasjonen seg rundt dette. Om vi for eksempel ser på spiritbinder i mogushan vaults som er en pure dps fight med lite movement. Pre pull; tricks på tank (better safe then sorry, om dette ikke er ett issue så kan man delaye litt og legge tricks på cd på en dps) + prepot. Shadowstep > revealing strike > sinister strike > snd > killing spree > adrenaline rush + sb. Etter dette refresher man revealing strike og snd når det trengs. At rupture er dps gain er ett faktum, men jeg bruker somregel ikke legge den opp før man har deep insight for maksimal burst i starten. Man kjører også killing spree først siden man vil få den relativt fort av cd igjen etter ar+sb spam. Dersom jeg da ikke blir dolled og kan gå ned i spirit realm venter jeg med å kjøre cds til man kommer ut igjen.

Om man har flere targets kan man gjerne dra inn en fok + swappe litt så man får maksimalt med poison uptime. Insight faller uansett ikke av lenger.

Hur du förbereder dig för en raid (både in-game och irl).
Skal vel ikke skryte av at jeg er den som har best knowledge før man kommer inn i en ny instance. Men har vært med på det meste av betatesting de siste 3-4 tiers. Tør også å påstå at jeg er av typen som tar ting fort - og jeg lærer av mine feil. Ser endel videos og går over logs dersom dette er tilgjengelig. Jeg har også endel venner som raider på høyt nivå man kan minmaxe med.


Referenser (Finns det nån som kan ge ett gott ord för dig?)
Tja får vel håpe det er noen som har hatt ett godt inntrykk av meg de årene jeg har spillt. Belkå som har vært min gm litt over året kan sikkert gi ett innsyn på hvilken raider jeg har vært. Av de jeg spillte med i ab så er det ikke så mange som enda er aktiv - men GM'en der for øyeblikket er vel Flosshatt. Han kan sikkert også si ettpar ord.


Alts?
Borsett fra roguen har jeg 2 characters som er 90. Priest og hunter. Har ikke spillt så altfor mye på de da vi har slitt med å få igang skikkelige altruns. Men average gear level ligger vel på ca 480 på begge. Om jeg skulle velge en av de så blir det priesten, og da som disc.

Jeg har også nesten samtlige classes på 85, men enda ikke hatt tiden til å få de opp enda. Eksamenstiden min er akkurat over - og skole må jeg prioritere i noen tilfeller.


UI Screenshot;
http://bildr.no/view/1338444
Fant bare fram ett der jeg loker med powerauras. Av det som ikke vises er vel raidframes. Borsett fra elvui og powerauras bruker jeg bigwigs, sliceadmiral, quartz, skada, mik's, omnicc. Ikke noe revolusjonerende, men liker at det ser litt bra ut.


--------------------------------------------------------------------------------

Raiding information:

Föregående guilder du varit i (varför du lämnat)
Starta min wow karriere late TBC. Det ble aldri noe seriøst med raiding i tbc bortsett fra noe karazhan runs. Early wrath joina jeg og noen venner ett guild som ble kalt destiny. Med de cleara vi naxx25, eoe, os 3d, ulduar (non harmodes), totc(normals). GMen vår gav seg rett etter ICC kom og det var ingen som tok initiativet til å styre videre så guildet disbanda. Ulduar var for meg den beste instancen i wrath, og selv om jeg ikke fikk raida alt av hardmodes der så er ulduar det jeg minnes best.

Under icc tiden ville jeg prøve meg på ett litt høyere nivå. Aurora borealis var på den tiden det beste guildet på serveren å lå vel ranka rett under topp 100. I og med at jeg kjente endel members så bestemte jeg meg for å gjøre en apply. Den tiden jeg ble accepta var helt på slutten av wrath - så jeg var ikke med på mye av progressen i icc. Men jeg lærte veldig mye av denne tiden. Tier 11 ble for meg det første tier der vi skulle satse litt. Selv om vi "bare" raida 4 dager i uken så fikk vi en ganske respektabel 64th på sinestra. Tier 11 var også for meg det beste i hele cataclysm. Eneste unntak er kanskje ragnaros som jeg likte ganske godt, men den alene slo ikke tier 11.

http://www.youtube.com/watch?v=zP80kVwEOgA
(Vårt firstkill på sinestra der det vises at jeg faktisk klarte å kite orbs uten å feile!)

Tiden min i ab var fantastisk. Atmosfæren og stemninga var storsett alltid bra, og koselige folk. Det at vi gjorde det ganske bra ble for meg en bonus. AB la ned raidinga midt i dragonsoul. Vi hadde da mange core raiders som hadde raida non stop siden vanilla\tbc og ble utbrente. Og da vi mista noen av de viktigste spillerne bestemte vi at det var best og gi oss.

Etter ab tok jeg en liten break før jeg joina pieces. De holdt da på med deathwing progress og jeg var så heldig å få være med på firstkill siden de trengte en rogue med crippling på siste platform :) Tiden i pieces gikk også veldig bra synes jeg, selv om det gikk litt opp og ned - men sånn vil det alltid være. Vi prøvde også en merge under tiden i pieces med hemliga. Med en plan om å kanskje gå 25 man etterhvert. Dette fungerte vel dog ikke så bra. Vi kjørte 2x 10 man groups og imo ble det mye rot og folk som klaga på at de ikke fikk være med på den gruppa som cleara mest osv. Men det skal også sies at jeg syns folkene i hemliga var kjempekarer - det var litt trist at det gikk som det gikk.

Tilbake i pieces bestemte vi oss for å gå international, noe jeg kanskje aldri var helt enig i. Men det førte til at vi fikk litt mer muligheter ang recruits. Vi var faktisk så mange at med litt alts så kunne vi kjørt 2x 10 mans. Grunnen til at vi delte guildet i 2 var rett og slett at folk ikke trivdes lenger. Det ble litt dårlig stemning. Og skal man bruke så mye som 5 kvelder i uka sammen, så må man ha det gøy når man spiller.

Den lille tiden vi har hatt i PP har vi hatt relativt bra progress, nesten den samme som ress plz typ. Vi har også slitt litt mtp lite members, rerolls og gearing av disse. Vi mista 2x druids på en uke så er vi kommet dit at det ikke går å få noe progress i det hele tatt. Derfor velger vi nå og legge ned helt. Men jeg trives jo fortsatt med spillet - og kjenner at jeg vil forsette. Derfor har jeg da valgt og legge inn en app her.

Vad skulle du få ut av att komma till oss?
Jeg håper jo at det er en gjeng som kan spille og ha det morsomt. Samtidig som man holder et relativt høyt nivå.

Vad skulle vi få ut av dig?
En dedikert og stabil raider (kremt). Nei jeg tør vel å påstå at jeg på de årene jeg har spillt har fått såpass mye erfaring at jeg kan gå inn på ett hvilket som helst guild.

Din experience (gärna längre tillbaka än Cataclysm).
Har vel egentlig nevnt det tidligere. Har raida non stop (mer eller mindre) siden tier 7 på min rogue. Og man kan nok telle på ei hånd de raids jeg har missa siden den gang.


Aktivitet;
Om jeg ikke kan stille til ett raid, så sier jeg alltid ifra. Denne juleferien for eksempel vil jeg være borte endel. Er den eneste tiden på året familien er samla så det må jeg prioritere. Er også borte 3 jan - 10jan pga sydenferie. Bortsett fra dette så skal jeg nok klare å holde en tilnærma 100% attendance. Under tiden min i AB som gikk fra slutten av wrath til slutten av cataclysm hadde jeg 100% atendance. Er ganske sikker på at jeg aldri missa ett eneste raid.

Well thats all for now folks, om det er noe mer man lurer på så kan jeg alltids ta en prat på vt \ mumble.
+0
#7087744 Dec 09, 2012 at 03:00 PM
Officer
459 Posts
Hej Dagfinn och tack för din apply!

Vi återkommer snart med frågor och synpunkter.
LOL I TANK FOR DICTATE
+0
Page 1
Add Reply