Notify Message
Forums
#7210895 Jan 10, 2013 at 02:29 PM
Liv
Hi guys, hörde att ni disbandat. Är på jakt efter ett par spelare då vår guild nyligen förlorat några utav våra bästa spelare och nu har fått progressa med några riktiga shitheads. Är inte intresserad av att spela på den nivån så jag försöker få tillbaka vår standard.

Vår guild startade väldigt starkt i mop, dock hade vi rätt mycket folk borta random dagar och för en guild som inte raidar mer än 3 dar i veckan betydde detta att all vår progress var vad vi kunde göra en dag i veckan. Å andra sidan visar det nivån på våra spelare då.
Många har dock slutat pga real life commitments.

Vår guild består mestadels utav spelare från the UK så det är en fullt engelskatalande guild.

Så vad jag letar efter nu är några dpsers som verkligen förstår spelet och deras klass in och ut. Våra top spelare rankar top 1-20 väldigt ofta utan att ge vika på survivability eller korrekt fight execution. Våra sämre spelare står i elden och går oss på nerverna.

Vi utesluter inte tanks och healers. Dock är vårt tanking team väldigt starkt och komfortabelt. Någon healer som kan matcha vår wít priest är garanterat välkommen.

Skulle någon utav er här vara intresserad så kan ni kontakta mig ingame.
progress länk så ni vet vart ni hittar oss, och mitt namn är Livvý ingame:
http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/Core+Crew

Vi förväntar oss att få upp vår standard till önskad kvalitet innan den nya raid instancen kommer så vi verkligen kan visa vad vi går för.

Vårt schema ligger på 3 dar raids. mellan 8(8.30)-00 svensk tid. Så vi raidar inte så ofta men vi raidar ordentligt och vi har ett rykte om oss att vara en av få guilds med väldigt lite pulls per boss first kill.

Det var allt för mig, syns kanske ingame.
God fortsättning.
Liv
+0 Quote
#7212015 Jan 10, 2013 at 06:53 PM
Officer
459 Posts
Liv, har du redan börjat spela wow?
LOL I TANK FOR DICTATE
+0 Quote